Elementtiasennus Tredu Nokia

Asentaja

Haemme vahvistusta viisi henkiseen tiimiimme Pirkanmaalle. 

Pirkanmaan Asennustekniikalla on vakiintunut markkina-asema Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Teemme muun muassa kevytelementtiasennuksia ja julkisivuverhouksia eri kokoisille toimijoille julkisissa rakennuskohteissa. Alan työtilanne on tällä hetkellä hyvä. Meillä on omaa kalustoa, jotta työn tekeminen on sujuvampaa. Yrityksemme valttina on aikatauluissa pysyminen ja laadukas työnjälki, mutta siitä huolimatta hampaat irvessä ei tarvitse työskennellä.

Kohteiden mukaan keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat kevytelementtien asentaminen ulko- tai väliseiniin, julkisivukasetointi tai muu julkisivuverhous, elementtien saumaus, rangan asennus, listoitukset, rakennekuvien tulkitseminen, sekä ongelman ratkaisu. Pääsääntöisesti teemme töitä työpareina, mutta toisinaan työskentely tapahtuu itsenäisesti.

Työskentelemme arkipäivisin pääasiassa 07:00–15:30. Kohteet ovat erikokoisia, kestoltaan eri mittaisia ja työmaat voivat sijaita missä päin Pirkanmaata tahansa, mutta useimmiten ne sijaitsevat kuitenkin Tampereella tai sen naapurikunnissa.

Voit olla rakennusalan kokenut ammattilainen tai vasta valmistunut. Rakennusalan työkokemus katsotaan eduksia, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan työmaalla työskentely ja perusasiat ovat sinulle tuttuja. Henkilönostimen käyttö tulisi olla hallinnassa. Toivomme sinun olevan motivoitunut, oma-aloitteinen, sitoutunut työskentelyyn ja innokas oppimaan. Jotta työskentely vaihtelevissa korkeuksissa olisi sinulle mahdollisimman mukavaa, sinulla ei tulisi olla pelkoa korkeista paikoista. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kevytelementtiasennuksesta, julkisivuverhoilusta tai rakennusalan peltitöistä. Eduksi katsomme myös kokemuksen nostokaluston ajamisesta tai kokemuksen tavaroiden siirrosta kurottajalla/ trukilla.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti kehittyvän työyhteisön ja työpaikan, jossa ei ole turhaa byrokratiaa eli kaikesta voi tulla keskustelemaan. Saat perehdytyksen työtehtäviin, työterveyshuollon sekä muita henkilöstöetuja. Sinulla on, kiinnostuksen kohteistasi riippuen, mahdollisuus laajentaa osaamistasi, kehittyä ja edetä esimerkiksi nokkamieheksi.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 21.9.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@patoy.fi. Aloitamme haastattelut heti.

Lisätietoja saat sähköpostilla.

Tervetuloa meille töihin!