PAT Merlo ROTO 40.26

Koneenkuljettaja-Asentaja

Haemme vahvistusta viisi henkiseen tiimiimme Pirkanmaalle. 

Pirkanmaan Asennustekniikalla on vakiintunut markkina-asema Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Teemme muun muassa kevytelementtiasennuksia ja julkisivuverhouksia eri kokoisille toimijoille julkisissa rakennuskohteissa. Alalla on tällä hetkellä hyvä työtilanne. Meillä on omaa kalustoa, jolla asennusten tekeminen sujuvoituu. Kalustoomme kuuluu esimerkiksi Merlo-kurottaja, Niftylift-kuukulkija, Böcker-puominosturi, sekä uusimpana tulokkaana Potain-torninosturi.

Kohteiden mukaan keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat työkoneiden ajaminen ja kuljettaminen pääsääntöisesti kauko-ohjauksella, kuormien purut ja nippujen siirtelyt, kevytelementtiasennukseen ja julkisivuverhoukseen kuuluvat asennus- ja muut työt sekä ongelman ratkaisu. Useimmiten työskentelemme työpareina, mutta toisinaan työskentely tapahtuu itsenäisesti. Työskentelemme pääasiassa arkipäivisin klo 07:00–15:30, eri työmailla Pirkanmaalla. Yrityksemme valttina on aikatauluissa pysyminen ja laadukas työnjälki, mutta siitä huolimatta hampaat irvessä ei tarvitse työskennellä. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta nostokaluston kuljettamisesta, etenkin ympäripyörivän kurottajan ajamisesta, sekä tavaroiden siirroista. Henkilönostimen käyttö tulisi olla myös hallinnassa. Toivomme sinun olevan motivoitunut, oma-aloitteinen, sitoutunut työskentelyyn ja innokas oppimaan uutta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kevytelementtiasennuksesta, julkisivuverhoilusta tai rakennusalan peltitöistä. 

Tarjoamme sinulle jatkuvasti kehittyvän työyhteisön ja työpaikan, jossa ei ole turhaa byrokratiaa eli kaikesta voi tulla keskustelemaan. Saat perehdytyksen työtehtäviin, työterveyshuollon sekä muita henkilöstöetuja. Kiinnostuksestasi riippuen sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi, kehittyä ja edetä esimerkiksi nokkamieheksi.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@patoy.fi. Aloitamme haastattelut heti.

Lisätietoja saat sähköpostilla.

Tervetuloa meille töihin!